Wednesday 12 January 2011

Isabel Marant S/S 11





Vakkert, og så utrolig mye finere enn på den dumme catwalken! Jeg har allerede sett en god del fine plagg fra Étoile-linjen i butikk, så jeg frykter at dette kan bli en dyr vår. Ikke at det gjør så mye, jeg eier jo tross alt nesten bare svarte klær. Det skal bli meget godt å få litt farger inn i garderoben.

6 comments:

Fleurette said...

Hæ, hvilke butikker?
Og enig, bildene er langt finere enn catwalk-bildene. Jeg har sett bilder fra Diani boutique, ser ganske lovende ut. Får låne mammas mastercard når jeg drar til Paris, sånn just in case jeg ender opp med å bruke alle sparepengene på IM.

Jules Winnfield said...

Mark + Brandy har fått inn en del! De har forresten salg på Isabel Marant (+ Etoile) nå. 30 % avlsag. Var der i går, men jeg hadde så dårlig tid at jeg ikke fikk sjekket det ordentlig ut. Du husker den svarte jakken du snakket om i fjor høst? De hadde den i str. 1 og 2, men vet ikke helt om den var på salg siden alt var ganske random satt opp...

Lol, skoene ble forresten utsolgt i går kveld i str. 38. Kjipt.

Fleurette said...

Seriøst, har de plutselig masse ting fra gamle kolleksjoner der? Hvilken sort jakke, den du har som Geraldine har?

Hei, da jeg var i Barcelona kom jeg random over en outlet (ikke langt fra la comercial i el borne) med en del gammel IM på salg. Også solgte la coquette-butikkene en del gammelt IM, salg også.

Kjipt! Du skulle ha bestilt med en gang :-( Kanskje de kommer tilbake igjen!!

Jules Winnfield said...

Mente egentlig FW 2010. Blir vel mer "denne" sesongens klær :P Den du viste meg bilde av fra Eger eller noe sånt. Kan se om jeg finner igjen bilde.

Nice! Kjøpte du noe?

I know, men tror nesten egentlig jeg burde ha 39, så mulig jeg kjøper uansett. Mulig 39 blir for stort, men da får jeg heller legge inn en ekstra såle eller bruke en tykk lav sokk. Evt. levere de tilbake. Orker ikke tanken på IKKE å ha de.

Fleurette said...

Jeg tror det var ebony-jakken?

Jeg kjøpte ingenting fra IM selv om det var mye fint på salg. Fant et helt nydelig skjørt fra mainline f/w 2009 som jeg ble helt forelsket i, men tenkte at det ville være dumt å kjøpe noe bare fordi det var IM og på salg. Men min mor kjøpte et par tapered trousers og en crew neck ullgenser fra COS til meg. Ellers fant jeg ingenting annet, vurderte å ikke kjøpe noen ting fordi jeg er SÅ kresen. COS var jo nok en gang major disappointment.

Haha, veldig teit at akkurat din størrelse ble utsolgt. Du må ha de skoene!

Anonymous said...

[url=http://dcxvssh.com]FtRYBSpryJ[/url] , VRtjPeSETqTA , http://yuxeflk.com